Vijfsterren outdoorvakantie in de Algarve

De wintermaanden in de Portugese Algarve lenen zich goed om actief bezig te zijn in de natuur. Martinhal Beach Resort & Hotel presenteert deze winter vijfsterren outdoorvakanties voor sportievelingen op elk niveau; van families tot vriendengroepen. Geen ski’s, moonboots en sneeuw maar mountainbiken en hiken in natuurpark Costa Vicentina of surfen, wandelen en yoga in een van de vele baaien.

Vijfsterren outdoorvakantie

Het luxe vijfsterrenresort Martinhal Beach Resort & Hotel in Sagres organiseert ook deze winter speciale themaweken zoals Surf, Bike, Hike en Kundalini Yoga. Door de gunstige ligging op het meest zuidwestelijke punt van Europa komt de temperatuur hier ook in deze tijd van het jaar niet onder de 15 graden. Ook telt dit gebied jaarlijks 300 dagen zon.In tegenstelling tot winterse taferelen in andere delen van Europa is het daarom in Sagres goed toeven, zowel tussen de golven als op de fiets, golfbaan of yogamat. De locatie van Martinhal, middenin natuurpark Costa Vicentina, maakt van het resort een outdoorparadijs voor jong en oud. Kosten voor een actieve familievakantie vanaf €80 per volwassene per nacht, op basis van halfpension. Twee kinderen (<12 jaar en <2 jaar) verblijven kosteloos bij hun ouders op de kamer.

Surf Week

Deze winter 2013/2014 organiseert het vijfsterrenresort ‘Surf Weeks’ voor zowel beginnende als geoefende surfers. De eerstvolgende surfweken vinden plaats van 9 – 16 februari en 2 – 9 maart. Surf blijkt ook deze winter een actief wintersportalternatief voor jong en oud.

Hike Week

Van 16 – 23 februari staat Martinhal in het teken van de ‘Hike Week’. Via vier verschillende hiking routes worden het natuurpark Costa Vicentina, bijzondere historische bezienswaardigheden en verschillende stranden aangedaan. 

Bike Week

Samen met partner Staller Bikes organiseert het vijfsterrenresort van 23 – 30 maart ontdekkingstochten per fiets tijdens de ‘Bike Week’; van mountainbiken en lange afstand routes tot fietsen onder begeleiding van Belgische Lotto-Belisol wielerprofs in mei 2014.

Kundalini Yoga Week

Inspanning betekent bij Martinhal ook ontspanning. Zo staan de weken 2 – 9 februari, 9 – 16 maart en 30 maart – 6 april in het teken van Kundalini Yoga. Terwijl de kinderen zich uitleven in de Kinderclubs komen ouders in de les van yoga experts Andrea Schipper en Andre Danke helemaal tot rust.

Hotel-Martinhal---DuskPlaats een reactie