Vliegtickets winter 2021/2022 nu boekbaar bij Transavia

Het is voor velen nog afwachten of er deze zomer een beetje fatsoenlijk op vakantie gegaan kan worden. Steeds meer mensen zijn zich daarom al aan het focussen op het komende winterseizoen. Als het een beetje meezit is de coronapandemie dan over of in ieder geval zo ver afgezwakt, dat reizen onder bepaalde voorwaarden op grotere schaal mogelijk is. Vanwege de mogelijke drukte op vliegroutes naar de winterzon en wintersport kan het zich lonen om nu al je vliegticket voor de komende winter te boeken. De vanaf-prijzen liggen nu nog op een dermate laag niveau, dat het financiële risico dat je loopt beperkt is. Door de Flex-optie toe te voegen kun je je ticket tot 48 uur voor vertrek kunt wijzigen. Bij de duurdere ‘Plus’- en ‘Max’-tickets kan dat standaard.

Steden

Stedentriptickets zijn al boekbaar vanaf 29 euro voor een enkele reis. Voor dat bedrag kun je naar Krakau, Praag of Kopenhagen vliegen. Vliegtickets naar Barcelona, Pisa, Nice en Lissabon zijn bij Transavia al boekbaar vanaf 39 euro voor een enkele reis. Wie naar Tel Aviv wil vliegen, waar grootste deel van de bevolking al gevaccineerd is tegen COVID-19, die betaalt 59 euro voor de goedkoopste vliegtickets.

Wintersport

Transavia is in de winter dé Nederlandse luchtvaartmaatschappij om mee naar de wintersport te vliegen. Wie op tijd boekt die kan dat nog tegen aantrekkelijke prijzen doen. De vanaf-prijzen voor een enkele reis naar Salzburg, Innsbruck, Genève of Grenoble zijn met 39 euro zeer aantrekkelijk.

Winterzon

Waar de gemiddelde Nederlander momenteel waarschijnlijk nog het meeste behoefte aan heeft is een zonvakantie. Tijdens het winterseizoen vliegt Transavia naar tal van winterzonbestemmingen. Denk aan Tenerife, Dubai, Lanzarote, Malaga en Madeira. Prima plekken om in de winter te werken aan wat kleur en aan het opdoen van de nodige vitamine D. Vanaf-prijzen starten bij 34 euro voor een enkele reis naar Alicante of Faro.

Boeken?

Ga naar https://www.transavia.com/nl-NL/vliegtickets-winter-boekbaar/.com om de wintertickets te bekijken en te boeken.Plaats een reactie