Voor 259 euro naar Dubai

Dubai een dure bestemming? Dankzij Transavia niet, want een retourtje Dubai is nu boekbaar vanaf 259 euro per persoon. Deze winter kun je dus extra goedkoop naar Dubai vliegen. Het gaat om een deel van de tickets met vertrek in januari, februari, maart, april en oktober.

Transavia vliegt in het winterseizoen 2012/2013 twee keer per week naar Dubai: op maandag en donderdag. De vluchten worden vanaf Amsterdam Schiphol Airport uitgevoerd. De heenvlucht gaat rechtstreeks, op de retourvlucht is er een tussenlanding ingepland. Op de website Goedkoop naar Dubai lees je tips hoe je van je vakantie in Dubai een goedkope vakantie kunt maken. Deze site is geschreven door mensen die inmiddels meer dan twintig keer naar het prachtige emiraat gevlogen zijn.

Transavia heeft niet alleen vliegtickets naar Dubai in de aanbieding. Ook naar tientallen andere bestemmingen kun je tijdelijk extra voordelige vliegtickets kopen. Voorbeelden hiervan zijn Budapest voor 89 euro, Ibiza voor 119 euro en Salzburg voor 99 euro. Handig als je nog eventjes wilt gaan skiën deze winter.

In totaal zijn er 125.000 stoelen tegen stuntprijzen beschikbaar. Vertrek is van de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Weeze. De goedkope vliegtickets zijn te boeken tot en dinsdag 15 januari 09:59 uur. Het volledige overzicht van aanbiedingen is hier te vinden.Plaats een reactie