Vrij gezellig feesten in Antwerpen

Er is geen betere stad in het buitenland waar je als Nederlander je vrijgezellenfeest kunt vieren dan Antwerpen. De stad aan de Schelde  heeft alles wat je nodig hebt om eens goed met een groepje vrienden of vriendinnen de bloemetjes buiten te zetten. Bovendien verdwijnt vaak net dat laatste stukje schroom wanneer je je vrijgezellenfeest viert in een andere stad en zeker in een ander land.

Stripclubs
Voor velen is een stripact een verplicht onderdeel van een geslaagd vrijgezellenfeest. Of het nu om vrouwelijke of mannelijke strippers gaat; zowel de dames als de heren vinden vaak maar al te leuk om toekomstige bruid of bruidegom nog eens flink te laten verwenner door een stripact. Een stad als Antwerpen biedt op het vlak van strippers meer dan voldoende faciliteiten.

Activiteiten
Een vrijgezellendag begint vaak al vroeg en ook op het vlak van activiteiten heeft Antwerpen meer dan voldoende te bieden. Zo zijn er de mogelijkheden om een bezoek te brengen aan de brouwerij waar ‘ De Koninck’ wordt gebrouwen en is het ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de stokerij van ‘Elixer D’Anver’. Je kunt natuurlijk ook één van de vele bureautjes benaderen die speciaal voor vrijgezellenfeesten activiteiten aanbieden.  Zo is het misschien leuk om een workshop Burlesque of Salsadansen te doen met een groep vriendinnen of om gezellig met de vrienden een whiskyproeverij te ervaren.

Eten en drinken
Ook op het vlak van eten en drinken zit je goed in Antwerpen. Restaurants zijn er in alle soorten en maten. Of je nu voor buffetconstructie kiest, een gezellig restaurant of een culinair meer hoogstaande omgeving; op het vlak van eten is veel mogelijk. Vaak is het natuurlijk wel handig om dit van tevoren ergens te regelen, maar op de bonnefooi zou ook prima kunnen. Alleen is dan de keuze natuurlijk wat beperkter.
Ook voor een drinkgelegenheid is er veel mogelijk. Een gezellig bruincafé, een hippe tent waar je ook nog eens kan dansen en alles wat daar tussenin zit is hier aanwezig.

Gedraag je
Natuurlijk is een vrijgezellenfeest leuk, maar nog niet zo lang geleden hebben groepen Nederlandse vrijgezellen het nog wel eens te bont gemaakt in Antwerpen. Het gevolg was dat vrijgezellenfeesten, en dan vooral uit Nederland , werden geweerd bij een hoop zaken. Laat zien aan de Vlamingen dat je op een leuke en beschaafde manier feest kunt vieren zonder dat dit hinderlijk is voor je omgeving!Plaats een reactie