We mogen weer naar Aruba

Wie dat wil die kan vanaf nu weer naar Aruba op vakantie gaan. Het reisadvies voor Aruba is op ‘code geel’ gezet, waardoor het negatief reisadvies voor niet-essentiële reizen opgeheven is. Hiermee is het aantal bestemmingen waar je naartoe kunt gaan om van de winterzon te genieten met 50% toegenomen. Tot gisteren waren het alleen Bonaire en Curaçao die code geel hadden. Met Aruba kun je nu kiezen uit alledrie de ABC-eilanden om een vakantie te vieren. Qua weer maakt het niet zoveel uit waar je zit. De korte afstand tussen de drie eilanden is zo klein dat het weer er ongeveer gelijk is. Het klimaat van Aruba is iets droger, waardoor de kans op een regenbui daar wat kleiner is.

Nu te boeken

Reisorgansatie TUI springt snel in op deze aanpassing in het reisadvies. Daar kun je nu al vakanties naar Aruba boeken. De eerste vlucht richting Oranjestad vertrekt op maandag 30 november. Dat betekent dat je over pakweg tien dagen op Palm Beach, Eagle Beach of één van de andere stranden van Aruba kunt liggen. Op dit moment boek je al een 9-daagse Aruba vakantie vanaf € 599,- (excl. boekingskosten en bijdrage SGR). Je verblijft dan in een sfeervol appartement van Hacienda Wayaca. Erg populair onder Nederlanders is het RIU Palace Aruba. Dit vijfsterren all-inclusive resort ligt aan het mooiste strand van Aruba: Palm Beach. Je mag hier alle service verwachten die bij een tophotel van de bekende RIU-keten behoort.

In totaal biedt TUI ongeveer 25 verschillende accommodaties op Aruba aan. Alle pakketreizen naar Aruba zijn inclusief vlucht en transfer.

BEKIJK ALLE ARUBA VAKANTIES OP ARUBA
via TUI.nl

 Plaats een reactie