Werelddeal weken weer van start

Bij KLM gaan morgen de Werelddeal Weken weer van start. Dit is dé periode om bij KLM goedkope vliegtickets te boeken. Zoals bij eerdere werelddeal weken gaan ook dit keer meer dan honderd bestemmingen de aanbieding in. Welke dat exact zullen zijn is nog een verrassing, net als de tarieven die zullen gelden. Als je meedoet aan het spel “Deel je Werelddeal” dan wordt er al wel een tipje van de sluier opgelicht. Bij dit spel dat in het teken staat van de Werelddeal Weken kun je vliegtickets voor twee personen winnen. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende bestemmingen: Bali, Istanbul, Chicago, Milaan, Johannesburg, Havana, New York, Rio de Janeiro, Bangkok en Curaçao.

Wie er zeker van wil zijn dat hij/zij beschikbare aanbiedingen kan boeken voor de gewenste data die kan het beste morgenochtend in de agenda markeren. Over het algemeen vliegen de tickets de eerste uren de deur uit, waardoor je er al snel naast kunt grijpen.

KLM kondigt de Werelddeal Weken helaas nooit ruim van tevoren aan. Het is dan ook lastig te voorspellen wanneer deze grootschalige uitverkoop van vliegtickets plaatsvindt. De vorige Werelddeal Weken vonden plaats in januari. Voor alle vliegticketaanbiedingen van de Werelddeal Weken kun je vanaf woensdag 28 augustus terecht op klm.nl of werelddealweken.nlPlaats een reactie