Win een droomreis met MasterCard

[advertorial] Eigenaars van een MasterCard® kunnen vanaf nu tot en met 30 april gratis deelnemen aan een actie waarbij er een droomreis kan worden ter waarde van maar liefst 4500 euro! De actie is vebonden aan het nieuwe televisieprogramma Romancing the Globe waarbij het bekende acteurskoppel Caroline de Bruijn en Erik de Vogel (GTST) onbetaalbare vakantie-ervaringen deelt met hun kijkers. Zo worden bijvoorbeeld tropische bestemmingen zoals Belize en Kenia aangedaan, maar ook prachtige Europese plekjes zoals Ierland, Lapland en Capri. De prijs die MasterCard® weggeeft is een Romacing the Globe droomvakantie, die uitgevoerd wordt door Global Events.

Meedoen met deze actie is helemaal gratis. Het enige wat je moet doen is je via deze site registreren en vervolgens online met je MasterCard® (delen) van je vakantie boeken. Heb je nog geen MasterCard®, dan kun je die eenvoudig online aanvragen. Behalve het meedoen aan deze waanzinnige actie bij het boeken van je vakantie is de MasterCard® natuurlijk ook een ideale reispartner tijdens je vakantie. Je kunt hem gebruiken om online etentjes of aankopen mee te betalen, reserveringen te maken of borg te staan bij accommodaties en autoverhuurders. Wij kunnen ons geen vakantie zonder MasterCard® voorstellen.

De actie duurt tot en met 30 april 2013. Deelnamen doe je door je te registreren via deze pagina en vervolgens online aankopen te doen die binnen de actievoorwaarden gelden.Plaats een reactie