Winterseizoen 2014 boekbaar bij Transavia

Sinds afgelopen week is het winterseizoen 2014 boekbaar bij transavia.com. Een groot deel van het pakket aan wintersport-, winterzon- en stedentripbestemmingen voor de periode november 2013 tot en met maart 2014 is te boeken via de site van Transavia, via het callcenter van Transavia en via de reisbureau’s. Omdat vroeg boeken vrijwel altijd de meest gunstige prijzen voor vliegtickets oplevert, is het verstandig om nu al te gaan boeken als je als weet waar je aankomende winter naartoe wilt vliegen.

Transavia vliegt het komende winterseizoen weer vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen naar tientallen veelal Europese bestemmingen. Ook de populaire winterzonbestemming Dubai is weer in het winterprogramma opgenomen. Op dit moment boek je een retourtje Dubai al voor minder dan 300 euro per persoon: 7 november heen en 14 november retour kost op dit moment slechts 260 euro per persoon. Andere winterzonbestemmingen die al boekbaar zijn, zijn Marrakech (Marokko) en Kaapverdië.

Wie naar de skigebieden wil vliegen die kan met Transavia in de winter onder andere naar Innsbruck, Salzburg, Grenoble, Chambéry en Geneve.

Het huidige winterschema 2014 van transavia.com vind je hier.Plaats een reactie