Wintertickets Transavia nu boekbaar

Sinds kort kun je bij Transavia de vliegtickets voor het winterseizoen 2016/2017 boeken. Wie op tijd boekt die kan nog tegen de laagste prijzen boeken. Wat te denken van Innsbruck vanaf 29 euro (enkele reis) voor de wintersportvakantie of heerlijk van de winterzon genieten aan de Costa Blanca dankzij vliegtickets naar Alicante vanaf 44 euro (vanaf Eindhoven) voor een enkele reis?

Transavia heeft een aantal nieuwe winterbestemmingen aan het programma toegevoegd. Zo kun je in het winterseizoen nu ook naar Ibiza, Catania (Sicilië) of naar Larnaca op Cyprus vliegen. De tickets van Transavia naar Cyprus beginnen bij 85 euro. Op Cyprus is het in november en december vaak nog aangenaam warm en ook de resterende maanden van het winterzonseizoen is het vaak aangenaam lenteachtig op het eiland van Aphrodite. Wie voor de cultuur en bezienswaardigheden naar Cyprus wil reizen die boft met het feit dat je nu in de winter naar Larnaca kunt vliegen, want dit is het goedkope seizoen op Cyprus.

De vanaf-prijzen die Transavia voor de vliegtickets hanteert zijn geldig voor een beperkt aantal stoelen per vlucht. Wie goedkoop wil vliegen die kan daarom beter tijdig boeken. Dat geldt vooral voor vluchten die tijdens de schoolvakanties uitgevoerd worden.Plaats een reactie