Bestemmingen — 10 januari 2013

Half bekend Nederland zit deze winter in het sfeervolle Dubai. Bekende Nederlanders zoals het scheidende echtpaar Van der Vaart, de rapper Ali B en televisiester Nikkie Plessen hebben de afgelopen tijd vertoeft op de prachtige stranden van Dubai, getuige de foto’s die in de pers verschenen de afgelopen tijd. Het is niet voor niets dat ze juist in deze periode in Dubai op vakantie geweest zijn. Met temperaturen die overdag tussen de 22 en 29 graden Celsius liggen is Dubai de winterzonbestemming bij uitstek.

De duurste weken zitten erop, waardoor het juist nu interessant is om naar dit rijke emiraat te vliegen. De vliegtickets zijn momenteel ook nog eens spotgoedkoop. Transavia stunt met prijzen vanaf 259 euro per persoon voor een retour (te boeken t/m 15 januari). Ook KLM stunt met vliegtickets naar Dubai. Tijdens de Werelddealweken kun je een retourticket tussen Amsterdam en Dubai boeken voor slechts 398 euro per persoon.

Wie echt gaat om te zonnen die kan het beste in maart of april gaan. De temperatuur gaat dan weer richting de tropische waarde van dertig graden en de kans op een mindere dag is dan minimaal. In april stijgt het kwik al geregeld tot boven de 35 graden Celsius. vanaf mei wordt het serieus heet in Dubai en is het toeristenseizoen over.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *