Zeelandsite in Duits en Engels beschikbaar

De populaire Nederlandse website “Zeeland voor beginners” is vanaf vandaag zowel in het Engels als in het Duits beschikbaar. Daarmee voldoen de makers aan de vraag om objectieve informatie over de Nederlandse provincie Zeeland in deze twee talen.

“Zeeland is vooral onder Duitse toeristen al jarenlang populair. Als je kijkt hoe weinig goede informatie er in het Duits beschikbaar is over Zeeland dan is dit een vanzelfsprekende uitbreiding op onze Zeeland-gerelateerde webpagina’s. Als je dan toch bezig bent kun je Engels net zo goed meteen meepakken, hoewel het aantal Engelstalige toeristen dat naar Zeeland komt vrij klein is.” zegt Jeroen Eckhardt, de auteur van de Nederlandstalige versie. “Voor de vertalingen hebben we gebruik gemaakt van de expertise in ons eigen netwerk. Out of Bounds Media heeft al meer vertaalwerk gedaan voor ons in het Engels. Met Deeluxx hebben we voor de eerste keer samengewerkt, waarbij we ook zeer tevreden zijn over de geleverde Duitse vertaling.”

Vanaf nu kun je dus lezen over de stranden van Zeeland, de dorpen en steden in Zeeland en nog veel meer Zeeland info op de sites www.zeelandforbeginners.com (Engelstalig) en www.zeelandwegweiser.de (Duits). Wie de Nederlandse versie wil zien die kan www.zeelandvoorbeginners.nl bezoeken.Plaats een reactie