Overig — 17 november 2013

Na de negatieve ervaringen met autoverhuurder Goldcar in Spanje wil ik nu de gelegenheid nemen om een andere verhuurder juist op positieve wijze te vermelden. De recente trip naar Lanzarote heb ik gebruik gemaakt van Cicar. Dit is een lokale verhuurder met kantoren op alle Canarische Eilanden. In eerste instantie lijkt hij wat duurder dan concurrenten zoals Goldcar, maar daar staat wel wat tegenover. Ten eerste krijg je een auto mee die in uitstekende conditie is. In mijn geval een Opel Astra van het laatste model met slechts vijfduizend kilometer op de teller. Ten tweede is de auto echt schoon. Iets wat je steeds minder ziet, vooral in het interieur. Ten derde geen verborgen kosten. De prijs waarvoor je reserveert is de prijs die je betaalt. Dus geen extra kosten voor verzekering of afkoop eigen risico. Ook geen verplichte tank benzine waarvoor je de hoofdprijs betaalt en die je toch niet leegrijdt.

Het is geen toevalstreffer dat het zo goed geregeld is bij Cicar, want ook mijn vorige huurauto via dit bedrijf verliep zo soepel. Ook een dikke pluim voor het reserveringsproces, het ophalen en het inleveren van de auto. Alle drie snel en dik voor elkaar. Het is bijna jammer dat Cicar geen kantoren buiten de Canarische Eilanden heeft.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *