Tips — 10 maart 2017

In deze tijd van telefoons met steeds betere camera’s en allerlei soorten social media om vakantiefoto’s te delen zou je denken dat er geen ansichtkaarten meer verstuurd worden. Dat is echter niet zo. Natuurlijk is het aantal vakantiekaartjes dat per post verstuurd wordt steeds kleiner aan het worden. Er blijft echter een groep mensen die het veel leuker vinden om thuisblijvers met een kaartje te verblijden dan de digitale snelweg te gebruiken voor vakantiegroeten. Wat je wel merkt is dat het aanbod van ansichtkaarten in toeristenplaatsen steeds matiger wordt in kwaliteit en kwantiteit. Vaak zijn ze amper creatief te noemen en de wat meer geoefende hobbyfotograaf weet vaak leukere en/of mooiere plaatjes te schieten.

Waarom zou je geen eigen ansichtkaarten sturen als jouw foto’s beter zijn? Bij Reclameland.be kun je bijvoorbeeld je eigen ansichtkaarten laten printen. Op die manier bepaal je zelf wat er op de kaart komt te staan. Wat wij zelf graag doen is kerstmutsen meenemen naar een tropische bestemming om daar foto’s te maken voor de kerstkaarten die we later in het jaar gaan versturen. Zo zijn er heel veel voorbeelden te noemen van hoe jij een leuke kaart kun laten afdrukken. De ontvangers zullen het gebaar zeker waarderen, want je onderscheidt jezelf van iedereen die wel de gemakkelijk weg kiest door via social media foto’s te delen.

Tags: ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *