Zoek de beste stoelen uit

Ga je binnenkort vliegen en wil je de beste stoelen aan boord hebben? Voor wie wil weten waar je in het vliegtuig de beste stoelen vindt, is er al jarenlang de website seatguru.com. Je kunt hier per luchtvaartmaatschappij en vliegtuig zien welke stoelen beter zijn of juist minder aangenaam zijn. Er wordt gekeken naar beenruimte, breedte, de mogelijkheid om je stoel te verstellen, mogelijke beperkingen van voetruimte en de ligging ten aanzien van toiletten.

Met kleuren geeft men de betere en de minder goede stoelen aan. Zo zie je bij deze configuratie van de Boeing 777-300ER van KLM dat rij 23 niet zo aangenaam is vanwege de ligging bij de toiletten en de beperkte verstelbaarheid van de rugleuning. Rij 9 heeft extra beenruimte, maar ook nadelen zoals iets smallere stoelen en het feit dat er geen mogelijkheid is om bagage onder de stoel voor je te leggen.

Seatguru is een website die al jarenlang bestaat. Ik geloof dat ik deze site al meer dan tien jaar raadpleeg voordat ik een stoel uitzoek als ik ga vliegen. Helaas kan seatguru niet voorspellen of je jankende kinderen of medepassagiers met een sterke lucht naast je krijgt.Plaats een reactie