Zomer 2014 boekbaar bij Transavia

Een groot deel van de vliegtickets voor het zomerseizoen 2014 is vanaf vandaag boekbaar bij Transavia. Populaire zonbestemmingen zoals de Algarve (Faro), Côte D’Azur (Nice), Ibiza, Mallorca en de Costa Blanca (Alicante) zijn nu te boeken op de site transavia.com. Ook een redelijk groot aantal steden zijn al boekbaar zoals Barcelona, Wenen en Istanbul.

Nieuw in het zomerprogramma van Transavia zijn Athene vanaf Eindhoven en Thessaloniki vanaf Amsterdam. De vliegtickets naar Griekse eilanden zoals Kreta, Rhodos en Zakynthos zijn nog niet boekbaar. Traditioneel zijn die bij Transavia pas later boekbaar, net als de vliegtickets naar de badplaatsen in Turkije.

Wil je zeker zijn van je stoelen en wil je tegen de laagst mogelijke tarieven boeken dan zul je er over het algemeen snel bij moeten zijn. Vooral de tickets in de zomervakantie en in iets mindere mate de meivakantie vliegen meestal nog harder de deur uit dan de 737’s van Transavia opstijgen. Vooral de populaire aankomst- en vertrekdag zaterdag kan op sommige bestemmingen hard gaan. Zo is de verwachting dat de populariteit voor feesteiland Ibiza de komende zomervakantie erg hoog zal zijn vanwege de film en komende serie ‘Verliefd op Ibiza’.

Voor meer info, prijzen en boekingen: bezoek transavia.comPlaats een reactie