Zomers stedentrippen

Deze zomer een weekendje weg in Europa? Kom na een dagje shoppen of cultuur snuiven bij in de Outdoor Lounges van Motel One. Je vindt op deze terrassen verkoeling en zon onder het genot van een hapje en een verfrissende zomercocktail. Ook is er gratis WiFi. Motel One heeft de filosofie “Great design for little money” en richt zich op stedentrippers en zakenreizigers die op zoek zijn naar een centraal gelegen hotel met design en kwaliteit voor een scherpe prijs. De snelgroeiende keten heeft inmiddels 50 vestigingen in Duitsland, België, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

Verkoeling en zon in de Outdoor Lounge

De Outdoor Lounge terrassen van Motel One zijn voorzien van gratis WiFi en grote parasols, comfortabele loungebanken en stoelen. Ze zijn een ontspannende plek te midden van de drukte van de A-locaties waar alle Motel One’s gelegen zijn. Begin je dag met een ontbijtje in de buitenlucht of kom tot rust na een dag shoppen of cultuur snuiven. De sfeerverlichting maakt het ook ’s avonds een prettige plek om te genieten van een hapje en een Motel One zomercocktail. Vrijwel alle vestigingen van Motel One beschikken over een Outdoor Lounge. De Outdoor Lounges in Brussel, Düsseldorf-Hauptbahnhof en Berlijn-Hauptbahnhof worden hieronder uitgelicht.

Koninklijk genieten in Brussel

Motel One Brussel met 490 kamers is midden in het centrum gevestigd aan de Rue Royal 120. De St. Michael’s kathedraal en de Grote markt liggen op loopafstand. Koninklijk genieten kan binnen in de One Lounge door plaats te nemen in de karakteriserende “Egg Chairs” uitgevoerd met Belgische kant of in de Outdoor Lounge met zonnige tuin in een vogelnest. Geniet naast het gebruikelijke drankassortiment van een speciale selectie Belgische bieren. Ondanks dat het hotel zich in het hart van het Brusselse centrum bevindt, heerst er een serene rust in de Outdoor Lounge.

Düsseldorf-Hauptbahnhof: ontspannen in Japanse sferen

Motel One Düsseldorf-Hauptbahnhof heeft 244 kamers en ligt in het centrum van de stad Düsseldorf in de Japanse wijk, op 1 km van de populaire winkelstraat Königsallee. Zowel de One Lounge (binnen) als de Outdoor Lounge hebben een Japans karakter. Achter de receptie hangt een afbeelding van kersenbloesem, de wand achter de bar presenteert een collage van de skylines van Tokio en Düsseldorf en in de Outdoor Lounge staan kersenbomen.

Motel One Berlin-Hauptbahnhof

Direct tegenover het centraal station van Berlijn ligt Motel One Berlin-Hauptbahnhof met 505 kamers. Binnen enkele minuten met de S-Bahn ben je bij de Alexanderplatz. De Outdoor Lounge kenmerkt zich door een groot terras en veel groen. Ook in deze vestiging is de Outdoor Lounge een plek om tot rust te komen in het centrum van een dynamische stad.Plaats een reactie