Nieuws — 1 juli 2014

De zomersolden is vandaag in België van start gegaan. Deze wettelijk vastgestelde koopjesperiode staat vrijwel garant voor drukke winkelstraten en kooplustige bezoekers die graaien in bakken en rekken. De zomerse editie van de solden duurt van 1 juli tot en met 31 juli 2014. Voor Belgen vormt de solden vaak aanleiding om een dag vrij te nemen, want wie tot het weekeinde wacht die zal te maken krijgen met serieuze drukte in de winkels en een grote kans dat de leukste koopjes al weg zijn.

Nederlandse toeristen komen tijdens de solden vaak speciaal naar België om te winkelen. Vooral Antwerpen ziet veel Nederlandse koopjesjagers die een dagje komen winkelen. Ook Belgische steden zoals Hasselt, Brussel en Gent zijn erg in trek om een dagje te shoppen tijdens de solden. Kortingen lopen op tot maar liefst 70%.

Tags: , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *