Persberichten — 26 oktober 2017

Ariёl, wie kende haar vroeger niet? De zeemeermin die niets liever wilde dan deel uit te maken van de mensenwereld terwijl de jonge kijkers ervan droomde om een zeemeermin te zijn. In Las Vegas komt deze droom nu wel heel dichtbij. De allereerste zeemeerminschool van de stad AquaMermaid is deze maand geopend op Blue Crystal Creek.

Met een zeemeerminstaart leer je de juiste technieken om als een ware zeemeermin sierlijk door het water te zwemmen. Naast een hoge fun factor is de les ook een echte work-out en leuke activiteit om met een groep te ervaren. In Las Vegas staat ‘adult freedom’ centraal en naast de vele shows en outdoor activiteiten is AquaMermaid de nieuwste hype in de stad die goed aansluit op dit thema. Eindelijk komen jeugddromen uit en is het mogelijk te schitteren in het water als een ware zeemeermin. En hoe mooi zou het zijn om deze droom te delen met je beste vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeest? Het ‘bachelorette-pakket’ omvat alles wat je nodig hebt zoals: niet onbelangrijk, de huur van de staart, zwemles waarbij verschillende technieken worden uitgelegd, leuke uitdagingen en een fotoshoot om deze ervaring vast te leggen.

Voel je als een zeemeermin in het water! Voor meer informatie bezoek dan hier de website.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *