3 manieren hoe jij tv kunt kijken op de camping!

Dit artikel is samen geschreven met Digitenne.

Ga jij met de camper op vakantie? Of heb jij een caravan op een camping staan? Jij wilt dan tv kunnen kijken waar een wanneer jij maar wilt. Veel meer Nederlanders vertoeven jaarlijks op de camping. Zonde want dan mis jij soms programma’s en series. Tijd om daar verandering in te brengen! Samen met Digitenne hebben wij drie manieren op een rij gezet. Lees snel verder!

1: streamingdiensten zijn jouw beste vriend

Ben jij al bekend met streamingdiensten? Dan kun jij aardig uit de voeten met Netflix of Apple TV+. Streamen brengt twee werelden bij elkaar: tegen een kleine vergoeding bekijk jij alle inhoud waar en wanneer jij maar wilt. Je betaalt een stuk minder dan een traditioneel tv-abonnement. De prijzen lopen uiteen van €2.99 tot €9.99 per maand. Zo kun jij voor een klein bedrag niet alleen jezelf, maar ook de familie op de camping vermaken.

2: tv kijken via internet

Wil jij niets missen van jouw favoriete programma’s? Online kun je tegenwoordig ook tv-kijken. Soms is dit gratis, andere keren kun je een bedrag betalen. Je kunt vaak op verschillende apparaten, zoals de tv of op jouw mobiel kijken. Je hebt hierdoor altijd jouw series en programma’s bij de hand. Hoe handig! Heb jij jouw favoriete programma gemist? Geen nood! Vaak kun jij deze ook online terugkijken. Zo kun jij met een gerust hart tv kijken op de camping.

3: kijk tv via de antenne

Het allerbelangrijkste is dat jij de wedstrijd van jouw favoriete voetbalteam niet wilt missen. Je kunt rustig de voetbalwedstrijd bekijken met digitale tv-kijken via de antenne. Digitale tv is in verschillende opties mogelijk. Zo werken coax, DSL en glasvezel via de kabelaansluiting. De tv zelf kan het digitale signaal niet omzetten, hier heb je een aparte digitale tv-ontvanger voor nodig. Deze bestel jij bij Digitenne goedkoop en eenvoudig. Je kunt met het Digitenne abonnement tot wel drie tv’s kijken! Dit alles voor slechts €18,- per maand. Juich jij al voor jouw voetbalclub?

Je hebt dus genoeg manieren die jij kunt uitproberen. Zo kun jij na een lange dag relaxen bij het zwembad, al het nieuws bekijken. Wil jij dit altijd op de camping hebben? Dan raden wij een abonnement zoals dat van Digitenne aan. Bij Digitenne bestel je goedkoop en eenvoudig een abonnement. Dan kun jij jouw favoriete tv-programma’s en zenders onbeperkt kijken.Plaats een reactie