Activiteiten op Curaçao Beach Boulevard

Veel toeristen uit veel verschillende landen zijn inmiddels bekend met Curaçao Beach Boulevard en hebben hier gezien de vele winkelmogelijkheden, het relaxen op het strand en de grote keuze in restaurants meerdere dagen en avonden doorgebracht!

Curaçao Beach Boulevard zit niet stil en wilt voor zowel de inwoners als voor de toeristen zoveel mogelijk activiteiten organiseren om iedere keer weer de bezoeker extra te verwennen. Naast de speeltuinen, het zwemmen in het zwembad van Mambo, de gezelligheid en het prachtige uitzicht dat de Boulevard al biedt, zijn veel huurders actief om de Boulevard nog wat extra’s te geven. Zo heeft half januari Ellen ten Damme bij Restaurant El Mexicano een spetterend optreden gegeven en vond 26 januari de finish van the Ride for the Roses op de Boulevard plaats.

Curaçao Beach Boulevard geeft vervolg aan deze ‘spirit’ door nu standaard iedere eerste vrijdag van de maand ‘Shopping Night’ te hebben waarbij alle winkels tot 21.00 uur geopend zijn en er live entertainment aanwezig is. Ook heeft Mambo Beach Club iedere dag een Happy Hour van 17.00 tot 18.00 uur en organiseren zij op vrijdagavond de populaire ‘Cuban Night’ met live optredens van een bekende Salsa band. El Mexicano verwend op woensdagavond haar gasten extra door een Mariachi band op te laten treden. Ook Vegas 360 maakt er spetterende feestjes van door bekende DJ’s uit te nodigen en de lekkerste cocktails van het eiland te schenken. En wist u daarnaast al dat in het promotieboekje van de Boulevard ook nog eens leuke kortingsbonnen staan van veel restaurants en winkels? Het kleine roze boekje is te vinden op het vliegveld van Curaçao en bij veel hotels, resorts en autoverhuurbedrijven.

Doordat de Boulevard zich zowel op inwoners en toeristen richt, streeft zij ernaar de centrale ontmoetingsplek van Curaçao te worden waar voor iedereen, van jong tot oud, altijd iets te beleven valt.Plaats een reactie