Reissites — 29 april 2014

Na de succesvolle lancering van de website Lille voor beginners.nl heeft Mediajam een nieuwe site over de Franse stad Lille gelanceerd: Alles over Lille. De stad die ook bekend staat onder de naam Rijsel heeft te maken met een explosieve stijging in het aantal Nederlandse bezoekers. Dankzij de goede treinverbinding naar Lille met Thalys en TGV zie je dat steeds meer landgenoten ontdekken hoe leuk deze stad eigenlijk is.

Waar “Lille voor beginners” veel basisinformatie over Lille geeft, daar gaat “Alles over Lille” dieper in op een aantal onderwerpen en is de informatie over bezienswaardigheden en attracties in Lille veel meer uitgebreid. Als je een stedentrip naar Lille wilt boeken dan is www.allesoverlille.nl dé info-site waar je je reis voor kunt gaan bereiden.

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *