Brugge voor beginners

Brugge is met ruim 1,3 miljoen overnachtingen per jaar de populairste stedentripbestemming van België. Een redelijk deel van het bezoek is afkomstig uit Nederland. De populariteit dankt Brugge met name aan de goed geconserveerde historische binnenstad, die de rijkdom uit de Middeleeuwen nog op indrukwekkende wijze uitademt. Niet voor niets dat het prachtige centrum van Brugge fier op de werelderfgoedlijst van Unesco prijkt.

Voor wie een bezoekje aan Brugge wil plannen die kan sinds kort terecht op de website Brugge voor beginners. Je leert op deze Brugge site over de geschiedenis van de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, over de vele bezienswaardigheden die de stad telt en over het vervoer in de stad. Handig is de pagina met praktische informatie en natuurlijk ook de pagina over het weer in Brugge. Zo leer je dat op warme voorjaarsdagen de temperatuur in Brugge zomaar ineens een aantal graden kan dalen door een koele wind vanaf zee die tot in Brugge kan reiken.

Nu al de populairste pagina van de site is ‘stedentrip Brugge‘. Hier komen onderwerpen aan bod zoals waar je het beste een hotel kunt kiezen in Brugge, de beste plekjes om te winkelen in Brugge en hoe je geld kunt besparen op een stedentrip naar Brugge.Plaats een reactie