Budapest Bisztró

Uit eten in Boedapest? Een aanrader wat ons betreft is Budapest Bisztró. Dit restaurant annex pianobar annex ijssalon annex wijnbar vind je in het stadsdeel Leopoldstad, op enkele honderden meters van het indrukwekkende parlementsgebouw van Hongarije. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een ruim buitenterras gelegen aan een rustige straat en heeft een prima keuken die zowel lokale mensen als toeristen aanspreekt. Op de kaart vind je diverse Hongaarse specialiteiten, maar ook internationale gerechten. Wie wil die kan uit een uitstekende wijnkaart een bijpassend wijntje kiezen. Als je de wijnopslag ziet (van een kelder is geen sprake) dan weet je wat we bedoelen. Dat wij het eten bij Budapest Bisztró zeer waarderen blijkt uit het feit dat we nadat we er gedineerd hebben een dag later terugkeerden om nogmaals van de heerlijke gerechten te genieten.

Het prijsniveau is naar de maatstaven voor het centrum van Boedapest van een gemiddeld niveau. Hiervoor krijg je dan wel een maaltijd voorgeschoteld met zichtbaar en proefbaar verse producten van een mooie kwaliteit. Gasten maar ook passanten op straat kunnen als ze willen genieten van een aantal eigengemaakte ijssoorten. Budapest Bisztró is één van de betere adressen in Boedapest als het vers schepijs betreft.

Budapest Bisztró is gevestigd aan Vécsey utca. Het restaurant is vanaf 07:30 uur al geopend voor het ontbijt en sluit pas om middernacht haar deuren. In het weekend en tijdens feestdagen gaan de deuren pas om 9 uur ’s morgens open.

TIP: Meer over eten & drinken in Boedapest

budapest-bisztro-binnen

budapest-bisztro-buiten

budapest-bisztro-goulash

budapest-bisztro-wijnPlaats een reactie