Reissites — 31 mei 2013

Wie op vakantie gaat naar Cancún die kan op de site CANCUN VOOR BEGINNERS sinds kort een hoop basisinfo vinden over deze populaire badplaats aan de Caribische kust van Mexico. De site is vooral bedoeld als eerste kennismaking met Cancún. Wie zich nog aan het oriënteren is op een vakantie naar Cancún of al een vakantie geboekt heeft die kan hier in zeven onderwerpen veel waardevolle info over Cancún lezen. Zo geeft Cancún voor beginners advies over wat de verschillen zijn tussen de noordkust en de oostkust van de hotelzone en waar je dan het beste je hotel kunt boeken. Ook staat er veel informatie vermeld over de bezienswaardigheden in en rondom Cancún.

Wie de site leest die zal zien dat Cancún een levendige badplaats is met prachtige stranden en een druk uitgaansleven. Cancún is onder Europeanen minder populair dan het wat zuidelijker gelegen Playa del Carmen. Dat komt vooral omdat Cancún meer Amerikaans georiënteerd zou zijn. Dat verhaal wordt door reisbureau’s alleen maar herhaald, waardoor klanten ten onrechte afgeschrikt worden. Men durft dan Cancún bijna niet meer te boeken. Laat je niet gek maken. Lees de informatie over Cancún en vorm je eigen oordeel. Cancún is waarschijnlijk leuker dan je zou denken!

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *