Bestemmingen — 8 december 2016

Ga je de komende weken naar Antwerpen om te shoppen of de jaarlijkse kerstmarkt te bezoeken? Vergeet dan niet om in de avonduren ook de dierentuin van Antwerpen te bezoeken. Hier wordt sinds vorige week de lichtexpositie ‘China Light Zoo‘ georganiseerd.  Chinese lichtkunstenaars hebben de ZOO Antwerpen getransformeerd tot een sprookjesachtig decor waar verlichte dieren tot leven lijken te komen. De magische sfeer betovert jong en oud, zo heb ik zelf gisteravond mogen ervaren. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat ik op mijn gemak wat foto’s kon schieten om jullie te laten zien hoe mooi China Light is.

Wil je deze Chinese lichtkunst met eigen ogen aanschouwen? Dat kan tot en met zondag 15 januari 2017.  De poorten gaan om 18 uur open. Je kunt proberen om kaarten aan de kassa van de dierentuin te kopen, maar handiger is het om vooraf kaarten te kopen. Je bent dan zeker dat je binnen mag. Er is immers een beperkt aantal kaarten per avond beschikbaar. Voor sommige avonden is de vroege shift (18:00 tot 20:00 uur) al uitverkocht. Op kerstavond (24 december) en oudejaarsavond (31 december) is de expositie niet geopend.

Prijzen, meer info of online kaarten kopen? Ga naar www.zooantwerpen.be/nl/china-light-zoo-antwerpen

antwerpen-zoo-china-light10

antwerpen-zoo-china-light9

antwerpen-zoo-china-light8

antwerpen-zoo-china-light7

antwerpen-zoo-china-light6

antwerpen-zoo-china-light5

antwerpen-zoo-china-light4

antwerpen-zoo-china-light3

antwerpen-zoo-china-light2

antwerpen-zoo-china-light1

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *