De TUI Ticket Sale is weer begonnen!

Wie de komende tijd nog weg wil met het vliegtuig en dat bij voorkeur doet met een los vliegticket, die moet nu gaan kijken bij TUI. Daar is vandaag de Ticket Sale van start gegaan. Dat betekent extra voordelige vanaf-prijzen voor vliegtickets naar een groot aantal bestemmingen. De vluchten worden door TUI’s eigen vliegtuigen uitgevoerd. Dat betekent dat je in veel gevallen met de comfortabele Boeing 787 Dreamliner mag vliegen. Houd er bij het boeken rekening mee dat er per boeking 15 euro boekingskosten berekend wordt bij losse vliegtickets.

Vlieg nu goedkoop naar droombestemmingen zoals Aruba, Bonaire of Curaçao vanaf 429 euro per persoon. Deze Caribische eilanden zijn heerlijk om nog eventjes wat warmte en zon op te doen op het moment dat de zomer in Nederland op zijn retour is.

Andere zonnige en warme verwegbestemmingen die in de aanbieding gegaan zijn, zijn Cuba, Mexico en Jamaica. Deze populaire vakantielanden zijn nu vanaf 499 euro per persoon voor een retourvlucht te boeken.

Nog goedkoper en zeker zo leuk is Florida. Bij TUI kun je nu al vanaf 399 euro naar pretparkhoofdstad Orlando vliegen. Voor hetzelfde geld kun je ook kiezen voor een vlucht naar het hippe Miami.

Ook een aantal Europese vluchten zijn nu extra goedkoop te boeken. Althans, de Canarische Eilanden horen officieel bij Europa, maar liggen geografisch bij de noordwestkust van Afrika. Deze heerlijke winterzonbestemming is nu bereikbaar vanaf 99 euro per persoon. Je kunt kiezen uit vliegtickets naar Tenerife of Gran Canaria. Wees er wel snel bij, want onze ervaring is dat deze tickets er bij zo’n actie snel uitvliegen.

De aanbieding zijn vanaf dinsdag 20 augustus 2019 tot en met 2 september 2019 te boeken. Vliegen tegen deze prijzen kan vanaf 27 augustus 2019 tot en met 31 maart 2020.

Deze aanbiedingstickets zoeken en boeken kan hierPlaats een reactie