De vijf voordeligste stedentripbestemmingen

Wie graag op korte termijn een stedentrip wil maken, is in het voorjaar het voordeligst uit in de Poolse stad Krakau. De handige meta hotelprijsvergelijksite HotelsCombined.nl zocht de vijf goedkoopste last-minute citytrips met overnachtingen in een vier- of vijfsterrenhotel uit. Snuif de Oost-Europese cultuur op in Krakau, Praag en Budapest, maak een ritje door het centrum van Lissabon met de iconische oude tram of drink een glas sangria op het terras in Valencia.

Top 5 goedkoopste stedentrips onder de 80 euro*

Krakau               € 63,94
Budapest           € 70,15
Lissabon            € 73,06
Valencia             € 73,90
Praag                 € 75,38

* Prijzen zijn gemiddelde hotelprijzen in 4* en 5* hotels per tweepersoonskamer

Op het laatste moment weg

In het voorjaar een stedentrip maken is zo gek nog niet. De Nederlandse kou is al lange tijd aanwezig en de zomer lijkt nog ver weg. In steden als Lissabon en Valencia is het gedurende het hele jaar warmer dan in Nederland: de maximum temperatuur is gemiddeld 18 graden. Daarnaast heb je in het laagseizoen geen last van lange rijen voor musea en bezienswaardigheden. Voor je het weet sta je binnen in de Praagse Burcht of het Koninklijk Paleis van Budapest, of heb je het belangrijkste plein van Krakau – Rynek Główny – helemaal voor jezelf.

 

120.000 bestemmingen, 400.000 hotels en 40 talen

HotelsCombined is een van oorsprong Australisch bedrijf dat sinds 2005 bestaat en beschikbaar is in 40 talen. De meta hotelprijsvergelijker geeft binnen vier seconden een prijsoverzicht weer van het totale internationale hotelaanbod op 120.000 bestemmingen wereldwijd. De site is geheel gratis te gebruiken, garandeert je de beste prijs voor je hotel en behoedt je voor het urenlang afstruinen van het internet op zoek naar de beste deals.Plaats een reactie