Nieuws — 4 december 2019

Vanwege tal van redenen gaat de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia ook vluchten verzorgen vanaf Brussel. Ze slaan hiermee meerdere vliegen in één klap. De belangrijkste is waarschijnlijk dat er binnen Nederland amper mogelijkheden om het aantal vluchten uit te breiden. Op deze manier kan Transavia meer vliegen zonder om extra slots te moeten bedelen bij de Nederlandse luchthavens. Ten tweede kunnen ze op deze manier de Belgische klanten die nu al geregeld vanaf Eindhoven of een ander vliegveld met Transavia vliegen een mogelijkheid bieden om vanuit hun eigen land te vertrekken.

Met ingang van 30 maart 2020 wordt er vanaf Brussel naar negen bestemmingen aan de Middellandse Zee gevlogen. Er wordt begonnen met 28 vluchten per week. De bestemmingen die Transavia vanaf Brussel International Airport aan gaat doen zijn Ibiza en Alicante in Spanje, Faro aan de Portugese Algarve, de hippe strandbestemming Tel Aviv in Israël, de geliefde Italiaanse stad Verona, de Griekse eilanden Corfu en Kreta, de badplaats Agadir in Marokko en tot slot nog een bestemming in Griekenland: de stad Thessaloniki op het vasteland.

Alle vluchten vanaf Brussel zijn vanaf nu te boeken op transavia.com. De vluchten worden uitgevoerd met de bekende Boeing 737’s die een 3-3 opstelling kennen.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *