Bestemmingen — 24 januari 2014

Een activiteit die je zeker in moet plannen als je op vakantie gaat naar Dubai is ‘dune bashing‘. Hierbij ga je met een 4×4 auto de woestijn van Dubai in. De ervaren bestuurder zal de duimkammen op spectaculaire wijze bestormen, waardoor je in een rondrijdende attractie zit die de adrenaline door je lijf jaagt. Deze excursie is daarom ook niet geschikt voor te jonge kinderen, voor mensen met een zwak hart en voor zwangere vrouwen. Je wordt echt door de auto heen en weer geschud.

De meeste woenstijnexcursies beginnen halverwege de middag. Je wordt vrijwel altijd bij je accommodatie opgepikt en weer afgezet. Een grote aanbieder in Dubai is ‘Arabian Adventures’.

Tijdens de rit geniet je van een prachtige zonsondergang in de woestijn (als je de namiddagrit hebt geboekt). Daarna ga je meestal naar een tentenkamp in de woestijn waar je onder het genot van een Arabische maaltijd kunt genieten van buikdans en andere optredens.

Foto: Seqoya / Shutterstock.com

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *