Aanbiedingen — 8 januari 2019

Wil je komende maanden een leuke stedentrip maken of naar de zon vliegen? Dan is dit misschien wel het beste moment om bij Transavia een vliegticket te boeken. Vandaag is immers de sale bij Transavia begonnen. Dat betekent nog lagere vanaf-prijzen dan gewoonlijk naar tientallen bestemmingen in Europa en net daarbuiten. Denk hierbij aan wintersportbestemmingen zoals Innsbruck, Salzburg en Grenoble, boeiende steden zoals Praag, Nice en Marrakech en zonnige plekken zoals Tenerife, Ibiza en Mallorca.

De extra voordelige vliegtickets zijn vanaf vandaag tot 21 januari om 23:59 uur te boeken via de website van Transavia. Vliegen kan vanaf 14 januari tot en met 30 juni 2019. De zomervakantie valt daardoor net buiten de aanbiedingen.

Enkele voorbeeldprijzen (per persoon; enkele reis):

Praag, Krakau en Kopenhagen vanaf 19 euro
Innsbruck, Nice en Faro vanaf 25 euro
Porto, Lissabon, Ibiza en Mallorca vanaf 29 euro
Napels vanaf 32 euro
Lanzarote en Athene vanaf 35 euro
Eilat en Tenerife vanaf 39 euro
Gran Canaria, Marrakech, Tel Aviv, Kreta en Beiroet vanaf 49 euro

Bekijk alle SALE aanbiedingen bij Transavia

Wees er wel snel bij als je deze aanbiedingen wilt boeken, want op = op. Per vlucht zijn er meestal slechts enkele voordeelstoelen te boeken.

Tags: , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *