Bestemmingen — 17 september 2013

De Kerstmarkt van Antwerpen start dit jaar op zaterdag 7 december 2013. Deze befaamde jaarmarkt duurt dit jaar tot en met dinsdag 31 december 2013 en staat zoals vanouds opgesteld in de historische binnenstad van Antwerpen. De Kerstmarkt in Antwerpen behoort traditioneel tot de best bezochte kerstmarkten van België. Met name de enorme toestroom van Nederlandse bezoekers draagt bij aan het succes van de kerstmarkt.

Net als de vorige jaren wordt de Kerstmarkt gehouden op de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein. Of de Groenplaats dit jaar meedoet wordt niet vermeld op officiële Antwerpen sites. Wel is bekend dat de tijdelijke schaatsbaan er wederom zal staan. Schaatsen doe je op het Steenplein met uitzicht op de Schelde.

Ga naar de data en openingstijden van de Kerstmarkt.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *