Bestemmingen — 29 november 2013

De eerste dagen van de Keulse kerstmarkten zijn druk verlopen. Dit jaar staan er maar liefst 10 kerstmarkten in Keulen, die de deze week gezamenlijk voor tienduizenden belangstellenden per dag gezorgd hebben. Het vrij milde en droge weer is een belangrijke reden van de succesvolle start geweest.

De kerstmarkten van Keulen behoren tot de drukst bezochte kerstmarkten van Duitsland. Bij onze oosterburen is het fenomeen kerstmarkten niet weg te denken uit de traditionele decemberfeestmaand. Wat wel opvallend is dit jaar is dat meer mensen er voor kiezen om slechts 1 dag naar Keulen te gaan in plaats van een hotel te boeken. Als je naar de beschikbare kamers in Keulen kijkt dan lijkt het erop dat er dit jaar meer dan voldoende plek is in de vele hotels.

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *