Aanbiedingen — 25 juni 2015

Kinderen reizen nu gratis met de trein naar België. Als je via NS International treintickets van Nederland naar bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel boekt dan reizen maximaal 3 kinderen gratis mee. Deze aanbieding geldt voor alle reizen van Nederlandse stations naar ieder station in België. Deze actietickets zijn alleen maar online te boeken en kunnen tot een dag voor vertrek geboekt worden. Een gezinsticket naar België koop je nu al vanaf 39 euro!

Je kunt deze actie boeken tot en met 15 augustus. Reizen kan van 10 juli t/m 16 augustus 2015. Dan kun je mooi de Sinksenfoor of Rubensmarkt in Antwerpen meepakken.  Een andere aanrader is kinderstad Mechelen, die veel te bieden heeft voor een uitje met kinderen. Lees dit artikel maar eens.

Tickets kopen en meer info:
www.nsinternational.nl/nl/kinderen-met-de-trein/naar-belgie

Tags: , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *