Aanbiedingen — 5 februari 2015

Wil je Berlijn eens een keertje bezoeken? Er is dit jaar een goedkoop alternatief voor de auto en trein: de Citybus Express. Dit nieuwe Nederlandse initiatief wil een nieuwe standaard wegzetten op het gebied van busreizen. Dat doen ze onder andere door op basis van kwaliteit te concurreren met andere vervoerders. Bij Citybus Express krijg je bijvoorbeeld extra beenruimte omdat ze 52 stoelen in hun touringcar plaatsen in plaats van de gebruikelijke 65. Daarnaast krijg je gratis drankjes aan boord (o.a. cola, bier, koffie en flesjes water) en geniet je van verfrissende handdoekjes en internationale tijdschriften. Niet onbelangrijk is de reistijd, die slechts 9 uur bedraagt.

Goedkoop

Belangrijk is de prijs die je betaalt voor deze busreis. Met een tarief van 21 euro per enkele reis is deze busreis bijna belachelijk goedkoop. Het mooi is dat de lezers van www.allesovervakanties.nl ook nog eens een extra korting krijgen van maar liefst 10%. Je betaalt dit jaar slechts 18,90 euro voor een enkele busreis naar Berlijn of 37,80 euro voor een retour. Goedkoper kun je de restanten van de Berlijnse Muur niet gaan bewonderen. Korting pakken? Boek dan via deze link jouw busreis naar Berlijn.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *