Overig — 28 juni 2013

Afgelopen dinsdag heb ik iets in een vliegtuig meegemaakt wat ik nog niet eerder gezien heb. Ik zat op vlucht HV 6061 van Rotterdam richting Barcelona toen de man die naast mij zat vroeg of hij er eventjes uit mocht. Ik zat namelijk op de stoel aan het gangpad. Een toiletbezoek zoals altijd, niet bijzonders… dacht ik. Totdat de man ineens de microfoon vast had die stewardessen gebruiken om de passagiers toe te spreken. Dit keer was de boodschap gericht aan de vrouwelijke medepassagier waar hij mee reisde. Nadat ze elkaar tweeënhalf jaar kenden wilde hij haar ten huwelijk vragen. Verrast accepteerde ze zijn aanzoek.

De reden dat Koos zijn Vera in de lucht ten huwelijk vroeg is dat hij zelf ook piloot is. Een betere plek dan in de lucht kon hij dan ook niet bedenken om zijn liefde aan Vera te verklaren. De Boeiing 737-700 van Transavia was dan ook een prima plek, dacht Koos. De bemanning van het toestel verraste het zojuist verloofde paar met een lekker drankje om mee te nemen naar Barcelona. Konden ze ’s avonds hun speciale dag nog eventjes vieren.

Koos en Vera, als jullie dit artikel nog lezen: veel geluk samen!

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *