Bestemmingen — 18 december 2015

Stel dat je nou een dag aan het reizen bent geweest om uiteindelijk in Australië terecht te komen. Wat is er dan fijner om de stramme benen weer in beweging te krijgen dan te fietsen? De fiets is een ideale manier om te ontspannen en om een vakantiebestemming te ontdekken. Dankzij de fietstours van Baja Bikes kun je nu ook de Australische stad Melbourne fietsend verkennen terwijl je alles te weten komt over “Garden City” zoals Melbourne ook wel genoemd wordt.

In een fietstocht van ongeveer 3 uur wordt je door een Nederlandse gids behendig door de stad geloodst. Je komt tijdens deze Highlights Tour langs een aantal hoogtepunten zoals Federation Square, Queen Victoria Market en het Royal Exhibition Building. Het is ook mogelijk om een Melbourne fietstocht met privégids te boeken. Daarbij kun je het programma in overleg helemaal naar wens invullen.

Bezoek voor meer info de Melbourne fietstourspagina van Baja Bikes.

 

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *