Met vrienden een vakantiehuis huren in de Ardennen

Een vakantiehuis huren in de Ardennen is niet alleen leuk wanneer je met het hele gezin of als familie een weekendje weg wilt. Ook voor vriendengroepen is er voldoende te beleven in dit deel van België! Door voor een vakantie naar de Ardennen te kiezen ben je vaak goedkoper uit, dan bij een vakantie naar het zuiden van Spanje of Portugal. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie naar Albufeira, Ibiza en soortgelijke party-eilanden. Hoewel het aantal feesten in de Ardennen beperkt is, zal je al snel merken dat je hier voldoende activiteiten kunt ondernemen. In dit artikel vertellen we je hier meer over! Wanneer wil jij met vrienden een weekendje weggaan?

Geschikte accommodatie voor een grote vriendengroep
Voordat je na kunt denken over de activiteiten voor jullie vriendenweekend, is het belangrijk om een vakantiehuis te boeken. Doordat de Ardennen erg populair zijn onder Europese toeristen, is het raadzaam om dit vroeg in het jaar te regelen. Naast het feit dat je in dit geval de ruimste keuze hebt, profiteer je vaak van lagere prijzen en aantrekkelijke kortingen. Er is een ruim aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen beschikbaar die afgehuurd kunnen worden voor vriendengroepen. Denk bijvoorbeeld aan meerdere losse bungalows op een bungalowpark.

Een nadeel aan losse bungalows is dat de groep moet worden opgedeeld. Daarbij heb je hierbij rekening te houden met jullie buren, waardoor luidruchtige avonden niet wenselijk zijn. Iets wat lastig te voorkomen is! Een goed alternatief voor losse bungalows is het huren van een vakantievilla als vriendengroep.

Een vakantievilla huren hoeft niet duur te zijn
Vaak wordt gedacht dat het huren van een vakantievilla in de Ardennen onbetaalbaar is. Zeker voor een relatief kort vriendenweekend. Niets is echter minder waar! De kosten voor de huur van deze vakantievilla kunnen immers over een groot aantal vrienden verdeeld worden, waardoor de kosten per persoon meevallen. Daarbij krijg je vaak korting, als je de villa al vroeg in het jaar reserveert. Per saldo hoeft een vakantiehuis zo niet veel duurder te zijn dan meerdere losse bungalows op een bungalowpark in de Ardennen.

Tip: neem zelf alvast de nodige drankjes en ingrediënten voor het avondeten mee! Zo kun je deze goedkoop in Nederland inslaan en voorkom je hoge kosten in België. Ook kan het slim zijn om zelf een aantal mountainbikes, een bal en soortgelijke sport & spel-attributen mee te nemen. Het bespaart je veel geld, als je deze niet meer hoeft te huren.Plaats een reactie