Naar Aruba, Bonaire of Curaçao vanaf € 449,-

Dankzij de goede vliegverbindingen zijn Aruba, Bonaire of Curaçao populaire verwegbestemmingen onder Nederlandse toeristen. Het warme klimaat, de mooie stranden, de onderwaterwereld en de relaxte Caribische sfeer vormen de juiste mix voor een heerlijke zonvakantie. Dankzij de TUI Ticketsale kun je nu extra voordelig naar Aruba, Bonaire of Curaçao vliegen. Tot en met 20 januari 2020 kun je vliegtickets naar deze drie topbestemmingen boeken vanaf 449 euro per persoon voor een retourtje. Per boeking komt er 15 euro aan boekingskosten bij.

De voordelige aanbiedingstarieven zijn beschikbaar voor vluchten die gemaakt worden tussen 3 januari en 31 oktober 2020. Het betreft vanaf-prijzen, waarvan er slechts een beperkt aantal tickets per vlucht beschikbaar is. Wie op tijd boekt, heeft de grootste kans op de goedkoopste vliegtickets.

Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Aruba, Bonaire of Curaçao vinden?
Ga dan naar de Ticketsale pagina van TUI

Over Aruba

Aruba is het meest westelijke eiland van de ABC-eilanden. De witte palmstranden hebben een enorme aantrekkingskracht op toeristen die vooral voor het strand naar deze luxe vakantiebestemming vliegen. Aruba heeft veel aantrekkingskracht op Amerikanen, waardoor zei de grootste groep toeristen op het eiland vormen. De puristen vinden Aruba daardoor minder Caribisch, terwijl de mensen die een luxe strandvakantie willen vieren Aruba de beste bestemming van de drie benedenwindse eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen vinden.

Over Bonaire

Bonaire is het meest oostelijke eiland van de drie. Deze bestemming staat vooral bekend om de onderwaterwereld. Duikers maar ook snorkelaars kunnen uit tientallen plekken kiezen waar je kunnen genieten van koraal, veel soorten vis en op verschillende plekken van zeeschildpadden. Bonaire is relaxed en telt een aantal fijne witte stranden.

Over Curaçao

De afgelopen jaren is Curaçao uitgegroeid tot dé topbestemming in het Caribisch gebied. Jaarlijks vliegen meer dan honderdduizend Nederlanders naar het volgens velen meest Caribische eiland van de ABC-eilanden. Curaçao telt tientallen baaien waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige aride klimaat van Curaçao.Plaats een reactie