Nieuw hoogtepunt in New York City

Als New York City bezoekt dan heb je binnenkort een extra optie om van het uitzicht over de Big Apple te genieten. Op vrijdag 29 mei opent het spectaculaire One World Observatory de deuren voor publiek. Dit is dan meteen het hoogste uitzichtpunt van New York City. Het One World Observatory bevindt zich immers op de top van het hoogste gebouw van het westelijk halfrond.

Verdiepingen 100, 101 en 102 van het nieuwe One World Trade Center gebouw zijn omgetoverd tot een adembenemende panorama experience op een hoogte van ruim 381 meter. Het One World Observatory biedt naast het schitterende uitzicht plaats aan verschillende tentoonstellingen en restaurants.

Bezoekers worden ontvangen in het Global Welcome Center door middel van een interactief video board. Aan boord van een van de vijf razendsnelle Sky Pod liften wordt vervolgens binnen 60 seconden naar de 102e verdieping gereisd terwijl een virtuele time-lapse video bezoekers meeneemt langs de indrukwekkende metamorfose van de skyline van New York City van 1600 tot vandaag de dag. Op de 102e verdieping start vervolgens de ‘experience’ in het See Forever Theater met een 2 minuten durende video die het ritme van de bruisende stad verbeeldt.

 Op de 100ste verdieping bevindt zich de Main Observatory waar de interactieve skyline ‘concierge’ City Pulse het mogelijk maakt om close-ups te bekijken van highlights en wijken in de stad. Bezoekers kunnen in de Sky Portal de stad ervaren vanuit een capsule terwijl real time beelden van het straatleven worden getoond.

 Toegang voor gasten met leeftijd 13-64 jaar bedraagt $ 32 per persoon. Kinderen van 6-12 betalen $ 26 en 65+ toegang bedraagt $ 30. Toegang geschiedt op basis van time slots per datum, entreetickets kunnen vooraf worden gereserveerd via www.OneWorldObservatory.com.Plaats een reactie