Nieuwe camperbouwer lanceert unieke camperindeling

Camper- en Interieurbouw Dassen is de nieuwste camperbouwer in Zuid-Limburg die recent een unieke camperindeling lanceert op een Fiat Ducato opbouw. Deze nieuwe fabrikant maakt unieke en nieuwe interieurs in bestaande buscampers. CIDassen produceert enerzijds complete camperbussen in verschillende indelingen en op verschillende opbouwmodellen. Anderzijds kan de particulier ook zelf terecht met een bestaande bus die volledig op wens wordt ingericht. Flexibiliteit en oog voor het budget van de klant is het devies in deze organisatie.

Het startschot geeft CIDassen met de Fiat Ducato Meles S3. Een compact uitgevoerde budget camperbus met volledig nieuwe inbouw; totale lengte van 5,40m. Dat maakt deze camper ideaal voor stadsverkeer en zorgt ervoor dat iedere chauffeur gemakkelijk kan parkeren en manoeuvreren. Een groot rijbewijs is dus zeker niet nodig. Door de uitvoering van de Meles S3 is deze camperbus uitermate geschikt voor het lagere camperbudget. Zowel deze inbouw alsook andere varianten zijn natuurlijk in een meer luxe en dus meer prijzige uitvoering verkrijgbaar.

De unieke inrichting van de camper bevat alle elementen die nodig zijn om op comfortabele wijze met 2 volwassen personen vakantie te kunnen vieren.

De Meles S3 heeft een bed met een matraslengte van 2 meter en breedte 1meter40. Het bed is in een handomdraai te veranderen in een zitbank! Naast het zitbankje kan de tafel tijdens het reizen gemonteerd worden zodat er een ruime in- en uitgang ontstaat naast het keukenblok.  Voor campers in dit marktsegment een unieke functionaliteit die het gebruiksgemak van een compacte camper als deze alleen maar vergroot! Verder bevat de camperbus alle moderne elementen die je normaal gesproken bij een goed uitgevoerde camper  mag verwachten zoals  airco, draaibare passagiersstoel, 3 – pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, Truma gaskachel, Truma boiler, schoon-en vuilwatertank, badkamer met Tretford cassettetoilet en wasbak en een Fiamma Cassetteluifel.

De camper is uitgevoerd met energiebesparende LED-verlichting en heeft een boordaccu waarbij het mogelijk is om 3 dagen geen netstroom te gebruiken. Uiteraard beschikt dit model over een reservewiel en trekhaak.2 gedachten over “Nieuwe camperbouwer lanceert unieke camperindeling”

  1. We zijn op zoek naar een kampeerbus die naast het kamperen ook voor dagelijks gebruik is. Maar…deze moet voorzien zijn van lengte bed(den). Geen geklauter meer al iemand ’s nachts er uit wil.

    Beantwoorden
  2. Goedenavond, mijn vrouw en ik hebben deze camper gekocht in Okt 2019, hij was gebouwd in 2007. Wat mijn vraag eigenlijk is, naast dat dit een geweldige camper is waar wij veel plezier aan beleven. Waarom zijn jullie toch failliet gegaan.

    Vriendelijke groet,
    Lieuwe Vdf van der Tuin

    Beantwoorden

Plaats een reactie