Reissites — 8 oktober 2014

De Franse hoofdstad Parijs behoort tot de meest populaire stedentripbestemmingen onder Nederlandse toeristen. Niet gek, want Parijs heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, musea, bezienswaardigheden, attracties en winkelen. Om Parijs-newbies wegwijs te maken in deze wereldstad is deze week de website www.parijsvoorbeginners.info gelanceerd. Op deze Nederlandsetalige website wordt Parijs in een aantal onderdelen behandeld zoals winkelen, budgettips, overnachten, bezienswaardigheden, het weer en reisinformatie. Eigenlijk staat vrijwel alle basisinformatie die je nodig hebt voor een bezoek aan Parijs vermeld op deze informatieve site.

Parijs voor beginners is geschreven door Patrick van Zundert, die meerdere keren Parijs bezocht heeft. Recent heeft hij een hele week in Parijs vertoeft om actuele foto’s en informatie te verzamelen. De informatie is uit eigen ervaring geschreven en voorzien van uitsluitend eigen foto’s. Met bijna 15.000 woorden is deze Parijs site tot nu toe de grootste “voor beginners”-website aan de hand van deze auteur.

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014
Normandië voor beginners

Normandië voor beginners

17 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *