Aanbiedingen — 7 juni 2016

Het is nog een paar dagen Ticketsale bij TUI. Dat betekent vliegen naar de mooiste zonbestemmingen tegen de laagste tarieven. Zo vlieg je al retour naar Ibiza vanaf 89 euro. Ideaal om een paar daagjes te gaan stappen in de clubs van Ibiza of lekker te genieten van de aangename baaien van dit zonovergoten eiland. Of wat te denken van Curacao of Aruba? Je kunt nu met de comfortabele Boeing 787 Dreamliner naar de prachtige Caribische stranden van deze benedenwindse eilanden vliegen vanaf 419 euro per persoon voor een retourticket.  Een andere bestemming die vroeger tot de Nederlandse Antillen behoorde is Sint Maarten. Deze heerlijke strandbestemming is nu tijdelijk te boeken vanaf 449 euro per persoon.

Deze actietarieven gelden voor boekingen tot en met 10 juni 2016. Het gaat om vanaf-prijzen. Het aantal stoelen per vlucht tegen de actietarieven is beperkt. reizen kan tot en met 11 december 2016. Voor het volledige aanbod van actietickets ga je naar de Ticketsale pagina van TUI. Je kunt dan direct online de beschikbaarheid bekijken en boeken.

Tags: , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *