Aanbiedingen — 3 februari 2015

Transavia vliegt vanaf dit zomerseizoen naar Larnaca, de grootste luchthaven van Cyprus. Om dit te vieren biedt Transavia tijdelijk vluchten naar Cyprus aan vanaf 79 euro per enkele reis. Het betreft de eerste vluchten die in april aangeboden worden. Voor 79 euro vlieg je op 17 of 21 april van Amsterdam naar Larnaca. Terugvluchten tegen dit tarief worden aangeboden op 17, 21, 24, 26 en 28 april. Natuurlijk is dit tarief onder voorbehoud van beschikbaarheid. Per boeking komen er 5 euro boekingskosten bij.

Op dit moment is dit de goedkoopste mogelijkheid om rechtstreeks naar Cyprus te vliegen.  In april is het vaak al aangenaam warm op Cyprus. De middagtemperatuur ligt in de tweede helft van april gemiddeld tussen de 21 en 26 graden Celsius en de kans op regen is vrij klein. Houd er wel rekening mee dat het zeewater dan nog aan de frisse kant is: ongeveer 18 graden Celsius. Uitgebreide klimaatinfo voor Cyprus vind je op klimaatinfo Cyprus.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *