Unieke rondrit door Berlijn

Berlijn is een geweldige stad die al jarenlang hoog scoort als stedentripbestemming. Wie Berlijn bezoekt die kan op unieke wijze kennis maken met deze voormalig gescheiden stad. Tot de val van De Muur was de Trabant hét vervoermiddel in Oost-Berlijn. Inmiddels zijn deze auto’s vrijwel helemaal uit het straatbeeld verdwenen. De Trabants die je nog wel in de Berlijnse straten ziet zijn in de meeste gevallen onderdeel van de Trabi Safari. Dit is een georganiseerde rondrit door Berlijn, waarbij je rijdend in een Trabant langs een aantal hoogtepunten van de stad rijdt.

Door Berlijn kun je kiezen uit een drietal tochten: de Muurroute, de Klassieke Route en het Wilde Oosten. De prijs is mede afhankelijk van het aantal personen (maximaal 4) dat er in een Trabant zit. Wil je met z’n tweeën een rondrit van een uur maken dan kost je dat 40 euro per persoon. De uitgebreide route van 2 uur is een stukje duurder: 89 euro bij 2 personen in een Trabant. Er zitten dan wel wat extra’s in dit pakket zoals een stukje Berlijnse Muur (om te houden), een grenscontrole en een snack aan boord.

Alles wat je wilt weten over routes, vertrektijden, prijzen en reserveringen vind je op de site Trabisafari. Meer informatie over Berlijn vind je op Berlijn voor Beginners.Plaats een reactie