Bestemmingen — 17 september 2021

Reizen vanuit Nederland naar het buitenland wordt stap voor stap steeds meer mogelijk. In juli ging een groot deel van Europa van het slot en later deze maand worden de quarantaineregels versoepeld voor reizigers die van buiten de EU naar Nederland reizen. In steeds meer gevallen wordt het daardoor eenvoudiger om naar exotische oorden op vakantie te gaan, zoals bijvoorbeeld naar de Kaapverdische Eilanden. Dit heeft reisorganisatie TUI er toe doen besluiten om vanaf volgende maand weer naar Kaapverdië en dus pakketreizen naar deze zeer geliefde winterzonbestemming aan te bieden. Op 15 oktober vertrekt de eerste TUI-vlucht naar de eilanden Sal en Boa Vista. In eerste instantie zal er twee keer per week, op maandag en vrijdag, naar Kaapverdië gevlogen worden. Begin november zal daar een derde vlucht bij komen. Die zullen op dinsdag uitgevoerd worden.

Ideale winterzonbestemming

Kaapverdië is een geweldige strandbestemming om tijdens onze koelere wintermaanden naartoe te vliegen. Het droge subtropische klimaat van Kaapverdië staat garant voor warm en zonnig weer, waarbij er in de periode juli tot en met november een kans bestaat op een bui. Niet voor niets dat juist onze winters zo lekker zijn om voor een relaxte all-inclusive vakantie in Kaapverdië te kiezen.

Nu boekbaar

Je kunt je Kaapverdië vakantie met vertrek vanaf 15 oktober nu boeken bi TUI. De prijzen beginnen onder de grens van duizend euro voor een 8-daagse all-inclusive vakantie in een luxe viersterrenhotel.

Bekijk alle Kaapverdië vakanties bij TUI

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *