Verplichte nieuwsbrief bij Eindhoven Airport

Ik ben een beetje over de zeik door Eindhoven Airport. Zojuist heb ik een online reservering gemaakt voor een parkeerplaats. Op het moment dat ik wil betalen moet ik bevestigen dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden. Wat flikken die lui nou? Je bevestigt daarmee automatisch dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen van Eindhoven Airport. En dat wil ik expliciet niet. Of deze omzeiling van de antispam-regels aan alle wettelijke voorwaarden voldoet betwijfel ik. Op het moment dat ik de aankoop van een tijdelijke parkeerplaats wil gaan en het hokje niet aanvink dat staat voor “Ik ga akkoord met de voorwaarden en het ontvangen van de nieuwsbrief van Eindhoven Airport.”, komt er een pop-upscherm dat ik akkoord dien te gaan met de algemene voorwaarden. Dat wil ik wel, maar die commerciële spam van jullie zit ik niet op te wachten!Plaats een reactie