Alle Landal parken in Nederland weer open

Sinds afgelopen vrijdag zijn alle Landal Greenparks in Nederland weer geopend. Wie de komende maanden een relaxte of actieve vakantie in Nederland wil vieren die kan de hele zomer terecht in de maar liefst 57 vakantieparken die Landal in Nederland heeft. Men heeft de parken helemaal aangepast naar de actuele regels die door het RIVM opgesteld zijn, zodat iedereen kan genieten van een onbezorgde vakantie in eigen land.

Behalve de vakantiewoningen zelf zijn de receptie, parkshop, fietsverhuur en take-away ook gewoon geopend. Natuurlijk alles volgens het ‘nieuwe normaal’, waarbij de anderhalvemeterregel toegepast wordt voor de veiligheid van zowel de bezoeker als het personeel. De zwembaden zijn geheel of gedeeltelijk geopend, waarbij de richtlijnen van het RIVM strak gevolgd worden. Op de FAQ-pagina lees je alles over Landal en het coronavirus.

De heropening van de Landal Greenparks is goed nieuws voor wie de komende maanden een vakantie in eigen land wil vieren. Wie de media een beetje volgt die zal inmiddels weten dat de Nederlander vooral binnen Nederland zal blijven deze zomer. Zelfs als er weer een mogelijkheid bestaat om naar het buitenland te reizen, kiest men vooral voor de veiligheid van in eigen land blijven.

Meer dan 50 parken in Nederland

Landal Greenparks heeft meer dan vijftig vakantieparken die verspreid over Nederland liggen. Vaak in de vrije natuur, soms dicht bij zee, maar altijd een mooie plek om een heerlijke vakantie te vieren!

Bekijk de Nederlandse vakantieparken van LandalPlaats een reactie