Gemakkelijk je ESTA regelen

Ga je op rondreizen langs de westkust van Amerika, wil je een citytrip naar New York maken of heb je plannen om een strandvakantie in Florida te vieren? Zonder toestemming van de autoriteiten kom je het land niet in. Als houder van een Nederlands (of Belgisch) paspoort heb je geen visum nodig om naar de Verenigde Staten te reizen. Je moet echter wel een elektronische toestemming hebben voordat je naar Amerika vliegt. Deze moet tenminste 72 uur van tevoren aangevraagd worden. Deze toelating heet ESTA en kan alleen maar via internet geregeld worden. Zonder ESTA kom je het land niet in. Je kunt het ook niet ter plaatse ‘eventjes regelen’.

Er zijn eigenlijk twee opties om een ESTA aan te vragen. Je kunt dit zelf doen via de Amerikaanse ESTA website. Je hebt hiervoor een creditcard nodig om de betaling voor de creditcard te regelen. Aan het zelf regelen hangt één nadeel: als je de aanvraag niet juist indient kan de toelating afgewezen worden of reis je met een ongeldige toelating en wordt je ter plaatse de toegang aan de grens geweigerd. 

Steeds meer mensen kiezen daarom voor het gemak van een ESTA aanvragen via een Nederlandse specialist. Zo’n tussenpersoon regelt voor een kleine vergoeding jouw ESTA-aanvraag. Door de ervaring die ze hierin hebben zorgen ze ervoor dat het allemaal vlekkeloos verloopt en dat je onbezorgd aan jouw Amerika-vakantie kunt beginnen. Bij een bedrijf als eVisa application services kun je ook betalen via iDeal of Bancontact/Mister Cash. Ideaal voor wie geen creditcard heeft!   Plaats een reactie