Bestemmingen — 4 september 2013

De Belgische kust geniet (net als de Nederlandse overigens) nog van een paar geweldige nazomerdagen. De badplaatsen in België hebben te maken met een bijna ongewone drukte voor het begin van september. Dit is te danken aan het heerlijke nazomerweer. Vandaag tikte de thermometer in Oostende de 25 graden aan en morgen wordt het waarschijnlijk nog enkele graden warmer. landinwaarts kan het kwik zelfs oplopen naar tropische waardes.

Wie morgen naar de Belgische kuststrook komt die hoeft zich gelukkig niet al te druk te maken om files of parkeerproblemen. Omdat het gros van België gewoon naar het werk of naar school moet stromen de wegen naar de kust niet vol. Vrijdag volgt er waarschijnlijk nog een aangename dag. Er is dan echter wel meer kans op bewolking en voor zover het nu te bezien valt is er ook een kans op een bui aan het einde van de dag.

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *