Overig — 19 februari 2013

Op vakantie laten we vrijwel altijd een fooi achter voor het kamermeisje. Dat dat gewaardeerd wordt laten ze vaak zien door van handdoeken een leuk dier te vouwen. Soms maken ze het plaatje compleet door de meegebrachte knuffels van kinderen in het scenario te betrekken. De foto die bij dit artikel gemaakt is, is in Mexico genomen. De kamermeisjes van hotel Gran Porto Real lieten iedere dag een andere verrassing achter. Voor de kinderen was het elke keer weer spannend wat er nu weer op de kamer aangetroffen zou worden.

De gezichtjes van de kids als ze de kamer betreden zijn de kleine fooi ($ 1 tot 2 per dag) meer dan waard. Voor de kinderen een leuke ervaring, voor de kamermeisjes een beloning voor het werk wat ze iedere dag doen. Ze zeggen wel eens dat het de kleine dingen zijn die het hem doen. Dit zijn de kleine dingen die de vakanties van veel kinderen weer net wat specialer maken.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *